Επιλέξτε τον φούρνο που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες. Το μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο θα είναι μια εμπειρία γεμάτη γεύση, κάθε φορά.  Οι φούρνοι μας χαρακτηρίζονται από προσεκτικό σχεδιασμό, υλικά υψηλής ποιότητας και προσοχή στις λεπτομέρειες, έτοιμοι για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, στον κήπο ή στη βεράντα. Η Alfa Pizza μετατρέπει τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος σε ένα αντικείμενο σχεδιασμού.

 
 
 
 

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε φούρνους που λειτουργούν με γκάζι ή με ξύλο. Το μυστικό βρίσκεται στον συνδυασμό της πυρίμαχης επιφανείας μαγειρέματος και του ανοξείδωτου εσωτερικού θόλου. Αυτός ο συνδυασμός μας δίνει όλα τα πλεονεκτήματα των παραδοσιακών ξυλόφουρνων και επιπλέον ο φούρνος είναι κατά πολύ μικρότερος και η θερμοκρασίες εσωτερικά επιτυγχάνονται πολύ πιο γρήγορα. Δείτε τις συνταγές μας, πειραματιστείτε και εκπλαγείτε από την ευκολία στη χρήση και την ποιότητα του φαγητού.


ciao-l-still-1 (1).jpg

Ciao

Ο φούρνος Ciao μας δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα του χώρου. Τα τρία γράμματα S, M και L προσδιορίζουν τα διαφορετικά μεγέθη. Από το μικρό S που σχεδιάζεται για βεράντες και μπαλκόνια, έως το μεγαλύτερο L που διαθέτει μια πρακτική πλευρική λαβή και ένα άνετο ράφι στη δεξιά πλευρά, ταιριάζει παντού.


domo-still-1_sm.jpg

Domo

Ο Domo δουλεύει με φυσικό αέριο και είναι ειδικά σχεδιασμένος για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν καυσόξυλα αλλά για τίποτα δεν θα σταματούσαν να απολαμβάνουν το υπαίθριο μαγείρεμα..


5-minuti-still-1_sm.jpg

5 minuti

Ακόμα ένας μεσαίου μεγέθους φούρνος με ξύλα, σχεδιασμένους για την εύκολη μετακίνησή του και την ταχύτητα στο μαγείρεμα. Όπως μαρτυρεί και το όνομά του φτάνει στη θερμοκρασία μαγειρέματος σε 5 λεπτά!


4-pizze-still-1.jpg

4 Pizze

Οι μεγάλες διαστάσεις και η είσοδος του φούρνου στόμιο είναι ιδανικές για να μαγειρέψετε ως και 4 πίτσες σε 90 δευτερόλεπτα. Ιδανικός φούρνος κήπου με ξύλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε μπαλκόνια ή βεράντες. Διαθέτει το πυρίμαχο δάπεδο των επαγγελματικών φούρνων. Είναι εξοπλισμένος με εξαιρετικά χρήσιμα πλευρικά ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα για τοποθέτηση δίσκων, πιάτων, συστατικών μαγειρικής όπως και των απαραίτητων αξεσουάρ μαγειρικής.


allegro-still-1_sm.jpg

Allegro

Ο Allegro είναι ο μεγαλύτερος φούρνος της σειράς. Οι διαστάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε επαγγελματικό φούρνο. Έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες τόσο της οικογένειας όσο και ενός μεγάλου αριθμού φίλων. Εκτός από το ράφι από πυρίμαχα πλακάκια, τη θωράκιση από ανοξείδωτο χάλυβα και τη μόνωση από κεραμικές ίνες, ο Allegro είναι εξοπλισμένος με μεγάλα κρυφά πλευρικά ράφια, ένα ράφι θέρμανσης τροφίμων και ένα ράφι αποθήκευσης ξύλου. Οι 4 τροχοί είναι σχεδιασμένοι για εύκολη κίνηση.


toto-still-3_sm.jpg

Toto

Συνδυάστε τον ξυλόφουρνο με την ψησταριά. Η ψησταριά είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, διαστάσεων 23 × 23 με βάση για wok, δίπλα στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Έρχεται σε 2 εκδόσεις, με ή χωρίς τους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τον φούρνο. Toto και έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Δείτε παρακάτω και τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν την εμπειρία του μαγειρέματος