Zero

Ελκηστικό απ' έξω, φρέσκο από μέσα

 

Το zero είναι το πρώτο εντοιχισμένο οικιακό vacuum που μπορεί να φτάσει σε κενό κοντά στο απόλυτο μηδέν. Έτσι επιβραδύνεται πραγματικά η γήρανση και η οξείδωση των τροφίμων. Πρόκειται για μια απολύτως φυσική διαδικασία που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη διατήρηση των ιδιοτήτων των τροφίμων, χωρίς να χάνονται τα θρεπτικά συστατικά.

Zero combined.jpg
 

Zero 45
Ελάχιστες Διαστάσεις:
Μήκος 597 χιλιοστά
Βάτος 575 χιλιοστά
Ύψος 450 χιλιοστά

Zero 15
Ελάχιστες Διαστάσεις:
Μήκος 597 χιλιοστά
Βάτος 576 χιλιοστά 
Ύψος 140 χιλιοστά

Zero 36
Ελάχιστες Διαστάσεις:
Μήκος 597 χιλιοστά
Βάτος  576 χιλιοστά 
Ύψος  360 χιλιοστά

 
Κατάλογος (EN)                         Τεχνικές Προδιαγραφές (EN)
 
zero-main2.jpg

Zero

και τα οφέλη της συσκευασίας σε κενο

Το Zero χρησιμοποιεί τεχνολογία που επεκτείνει τη ζωή αποθήκευσης τροφίμων και σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την καινοτόμο μέθοδο μαγειρέματος κενού που έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια από εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.

Το κύριο πλεονέκτημα της αφαίρεσης του αέρα, δηλαδή της δημιουργίας κενού, είναι ότι επιβραδύνει τη γήρανση και την οξείδωση των τροφίμων. Ακόμη και τα δοχεία που χρησιμοποιούνται (τσάντες, κουτιά, βάζα) διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο καθώς διατηρούν τη σωστή ποσότητα υγρασίας για το περιεχόμενό τους.

Το Zero μπορεί να μας δώσει κενό που φθάνει μέχρι και το 99,9%. Η συσκευασία με κενό αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των τροφίμων (μέχρι και 5 φορές). Με το Zero, τα τρόφιμα μπορούν να συσκευαστούν υπό κενό σε ειδικές σακούλες κενού, σε κουτιά κενού με καπάκια και σε παραδοσιακά γυάλινα βάζα.

Ο πίνακας ελέγχου αφής χρησιμοποιείται για τη γρήγορη ρύθμιση τριών διαφορετικών βαθμών κενού και για την επιλογή προκαθορισμένων κύκλων όπως για μαρινάδες, γήρανση κρέατος και για υγρά. Το Zero είναι εξαιρετικά ευέλικτο: προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες, ακόμα και στις πιο απαιτητικές, για τη δημιουργία εξατομικευμένων ρυθμίσεων ανάλογα με το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Το Zero καθιστά επίσης δυνατή την προετοιμασία φαγητού για το μαγείρεμα sous-vide στο νερό, με το Freddy ή σε φούρνο ατμού.


zero-aspirazione-aria.jpg

Απαλό Vacuum

Πρόγραμμα για εύθραυστες τροφές όπως μαλακό τυρί, κέικ, σαλάτες και οτιδήποτε συνθλίβεται εύκολα. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται για να σφραγίζει ερμητικά τις σακούλες κενού απλά με θερμοσυγκόλληση χωρίς να δημιουργεί αναγκαστικά ένα κενό

zero-saldatura.jpg

Vacuum διατήρησης

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται για τα περισσότερα τρόφιμα, όπως ψημένα λαχανικά, φρούτα, τρυφερό κρέας, ζυμαρικά και υγρά όπως σούπα, κρέμες, σάλτσες και μαρμελάδες.

zero-rientro-aria.jpg

Μέγιστο Vacuum

Το ιδανικό πρόγραμμα για τη συσκευασία υπό κενό στερεών τροφίμων, όπως ωμά λαχανικά, σκληρό τυρί, καθώς και για την προετοιμασία φαγητού για τέλειο μαγείρεμα σε sous-vide.

zero-frollatura.jpg

Γήρανση κρέατος

Με το πρόγραμμα γήρανσης κρέατος του Zero χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να μαλακώσουμε το κρέας. Με αυτή τη διαδικασία το κρέας υφίσταται επαναλαμβανόμενους κύκλους κενού έτσι ώστε οι ίνες του να γίνουν πιο μαλακές και έτοιμες για το μαγείρεμα. Ο κύκλος κενού μπορεί να επαναληφθεί από 2 έως 15 φορές.

zero-marinatura.jpg

Μαρινάρισμα

Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να μαρινάρετε τέλεια τα τρόφιμα. Το κενό που δημιουργείται σε αυτόν τον κύκλο εξασφαλίζει ότι το λάδι και τα μπαχαρικά σε μια σακούλα που περιέχει κρέας, ψάρι ή λαχανικά απορροφώνται γρήγορα ώστε να αρωματιστούν τα τρόφιμα. Κατά μέσο όρο το μαρινάρισμα διαρκεί 5 λεπτά, αλλά ο χρόνος μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως 15 λεπτά ανάλογα με την κοπή του κρέατος ή το μέγεθος των ψαριών.

zero-liquidi.jpg

Υγρά

Το πρόγραμμα κενού για υγρά χρησιμοποιείται για τη σφράγιση σακουλών που περιέχουν ψυχρά υγρά, όπως σούπα, σάλτσες ή μαρμελάδες. Είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσωπικό απόθεμα εποχιακής μαρμελάδας ή άλλων φρούτων και λαχανικών Είναι η ιδανική λειτουργία για τις μητέρες που θέλουν να ετοιμάσουν το δικό τους βρεφικό και παιδικό φαγητό.