Μικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε χαρακτηριστικά

Με το μικρό του μέγεθος και τις καθαρές γραμμές του, το Tête à Tête είναι ένα ψυγείου κρασιού με εκλεπτυσμένο και μοντέρνο χαρακτήρα. Με βάση την ιδέα της συντήρησης ανοιχτών φιαλών, το Tête à Tête χωράει μέχρι 12 μπουκάλια κρασιού και έχει τη δυνατότητα να προστατεύει ανοιχτά μπουκάλια κρασιού από την οξείδωση για έως και 10 ημέρες *. Πολύ εύχρηστο και έξυπνο χάρη στην οθόνη αφής του, το Tête à Tête σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια την επιθυμητή θερμοκρασία σερβιρίσματος και με αυτόν τον τρόπο τα αγαπημένα σας μπουκάλια να είναι έτοιμα να τα πιείτε όποτε τα θέλετε.

 

Ιδιαίτερη έμφαση στην ακρίβεια

Ακρίβεια θερμοκρασίας για το σερβίρισμα λευκών και κόκκινων κρασιών
- Ψυγείο πολλαπλών θερμοκρασιών με βαθμονομημένη θερμοκρασία 6 ° C στο κάτω μέρος για λευκό κρασί ή ροζέ και 22 ° C στο πάνω μέρος για κόκκινα κρασιά.
- Ρύθμιση θερμοκρασίας στο επάνω ή στο κάτω μέρος του πίνακα και στη συνέχεια το ψυγείο φροντίζει η διαφορά να διατηρείται  αυτόματα στους 10 ° C μεταξύ του άνω και κάτω τμήματος.
- Φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ψυγείου, να σφραγίζετε σε κενό τα μπουκάλια σας και να ενεργοποιείτε το φωτισμό του ντουλαπιού.

.

EuroCave-Cave-a-vin-Tete-a-Tete-precision-CMS-imgIllust.jpg

Διατήρηση 2 ανοιχτών φιαλών εξασφαλίζοντας ότι οι γεύσεις παραμένουν άθικτες για 10 ημέρες.
- Το αποκλειστικό σύστημα αέρα κενού της EuroCave προστατεύει το κρασί σας από την οξείδωση και σας επιτρέπει να διατηρείτε 2 ανοιχτά μπουκάλια για έως και 10 ημέρες. Οι 2 κεφαλές κενού αέρα είναι αφαιρούμενες για εύκολο χειρισμό.
- Τα μπουκάλια σας συγκρατούνται και προστατεύονται από τις ειδικές θήκες που ονομάζουμε "Main du Sommelier".
- Η διαχείριση των συμπυκνωμάτων γίνεται χάρη στους εσωτερικούς τοίχους με ανάγλυφο αλουμίνιο. Κάθε πλεονάζον συμπύκνωμα τρέχει στο κάτω μέρος του ντουλαπιού σε μια ενσωματωμένη λεκάνη συλλογής.

EuroCave-Cave-a-vin-Tete-a-Tete-preservation-CMS-imgIllust.jpg
 

Μπορείτε να κατεβάσετε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές από εδώ (ΕΝ)
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιο προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες σας