Μια σειρά από ψυγεία κρασιού νέας γενιάς

Κατά τη δημιουργία αυτής της νέας σειράς ψυγείων κρασιού, θέλαμε να προσφέρουμε μια εσωτερική διάταξη νέας γενιάς, για βελτιωμένη εργονομία και ευκολία χρήσης.

Σας επιτρέπει να οργανώνετε, να αποθηκεύετε και να σερβίρετε τα κρασιά σας

Σχεδιασμένο με βελτιωμένη αισθητική και ευελιξία στη χρήση, η νέα δομή του συρόμενου ραφιού κρύβει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάτω από τις κομψές καμπύλες του. Έχει μια μαλακή συσκευή κλεισίματος που επιβραδύνει το ράφι στο τέλος της διαδρομής, ώστε να κρατάτε τα μπουκάλια σας με ασφάλεια. Το κάλυμμα στο μπροστινό μέρος του ραφιού είναι προαιρετικό: επιλέξτε από πολυτελή ξύλο ή μοντέρνο γυαλιστερό μαύρο. Τα ειδικά σχεδιασμένα στηρίγματα σας επιτρέπουν να γράφετε τα ονόματα των εκλεκτών κρασιών σας: η ταυτοποίηση των μπουκαλιών σας γίνεται παιχνίδι χάρη στις κομψές ετικέτες από εποξειδικό χάλυβα που ταιριάζουν στο ράφι.

CMS-imgIllustration-Rev-1.jpg
 

Φωτισμός για να εκθέτετε τα μπουκάλια σας

Λαμπερή παρουσίαση για τις φιάλες σας - αυτό προσφέρει η νέα σειρά. Μια λωρίδα φωτός που περιβάλλει ολόκληρο το ντουλάπι λούζει τα εκλεκτά σας κρασιά σε ένα κεχριμπαρί φωτοστέφανο που επιδεικνύει θεαματικά το εσωτερικό του ντουλαπιού ... anti-U.V. φωτισμός για να ενισχύσετε τα μπουκάλια σας με απόλυτη ασφάλεια.

CMS-imgIllustration-Rev-2.jpg

Ένα προστατευτικό περιβάλλον με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Παρόλο που δόθηκε έμφαση στην εσωτερική διάταξή του, η σειρά Revelation ψυγείων κρασιού επωφελείται από τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Eurocave. Για όλα τα ψυγεία, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία, το χρώμα, το μέγεθος, την πόρτα, τα εσωτερικά και εξωτερικά τελειώματα, ώστε να έχετε ένα προϊόν σχεδόν εξατομικευμένο για εσάς. Κάθε λεπτομέρεια αυτού του καταψύκτη έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αποθήκευση του κρασιού σας. Πληροί όλα τα κριτήρια για την ωρίμανση του κρασιού, όπως και σε ένα φυσικό κελάρι, ένα νέο συρόμενο ράφι εξοπλισμένο με ένα κύριο στήριγμα sommelier, που προσαρμόζεται στο σχήμα της φιάλης και την προστατεύει από τον κραδασμό. Για ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση των χρηστών, αυτή η σειρά εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλά επίπεδα θορύβου, καθιστώντας την ιδανική για χώρους διαβίωσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές από εδώ (ΕΝ)
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιο προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες σας