Απλότητα και Εξειδίκευση

Ποιο το μυστικό της σειράς; Ένας έξυπνος συνδυασμός της παράδοσης με το μοντέρνο. Παράδοση, επειδή τα ψυγεία της σειράς Première τηρούν τα 5 κριτήρια που είναι απαραίτητα για την ωρίμαση του κρασιού σε βέλτιστες συνθήκες, δημιουργώντας το απαραίτητο περιβάλλον. Μοντέρνο, επειδή συνδυάζουν αρμονικά την αισθητική και την τεχνολογία. Κάτω από τις τολμηρές, πολύχρωμες γραμμές τους που παίζουν με υφές και υλικά, είναι κρυμμένη όλη η εμπειρία της EuroCave.


Με τη δημιουργία αυτής της σειράς θέλαμε να προσφέρουμε ένα κομψό, προσαρμόσιμο ψυγείο με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων, κομψών τελειωμάτων, αλλά και να πετύχουμε τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Τολμηρές γραμμές γεμάτες χρώμα

CMS-imgIllustration-Prem-1.jpg

Τα ψυγεία της σειράς Première σας κερδίζουν αμέσως με τις τολμηρές, πολύχρωμες γραμμές τους.

Τα χρώματα είναι μοντέρνα, σκούρο μαύριο, κόκκινο του πάθους και σατέν ασήμι. Η λαβή είναι εντελώς κρυμμένη στην πλευρά της πόρτας, για να επιτευχθεί ένα σύγχρονο φινίρισμα. Επιπλέον, υπάρχει ένα φως ανάγνωσης, ένας αποσπώμενος λαμπτήρας ενσωματωμένος στο ντουλάπι, ο οποίος φωτίζει τις φιάλες σας και τις αναδεικνεύει.

CMS-imgIllustration-Prem-2.jpg


Σε αυτές τις αισθητικές καινοτομίες μπορούν να προστεθούν οι τεχνικές επιδόσεις που είναι εγγενείς σε όλες τις σειρές της Eurocave: η αξιοπιστία των συναγερμών πρόληψης σφαλμάτων και η ενισχυμένη κλειδαριά είναι σαφή πλεονεκτήματα όσον αφορά τη διασφάλιση της ασφάλειας του κρασιού σας.

Αφήστε την τεχνολογία να κάνει τη δουλειά για σας, τα κρασιά σας ωριμάζουν σε βέλτιστες συνθήκες!

CMS-imgIllustration-Prem-4.jpg

Προστατεύοντας τις φιάλες σας και το περιβάλλον
Εκτός από την προστασία των πολύτιμων μπουκαλιών σας, τα ψυγεία κρασιών της σειράς Première συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ονομαστικές τιμές A - A +, ανάλογα με τον τύπο της πόρτας, επιτρέπουν την εξοικονόμηση έως και 64% της ενέργειας σε σύγκριση με ένα συμβατικό ψυγείο (μεγάλο μοντέλο, γυάλινη πόρτα). Για αυξημένη άνεση, το επίπεδο θορύβου τους δεν υπερβαίνει τα 37 dB (A).

Μπορείτε να κατεβάσετε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές από εδώ (ΕΝ)
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιο προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες σας