Η νέα σειρά της Eurocave που εντοιχίζεται

Η καρδιά του σπιτιού, η κουζίνα δεν είναι πλέον αποκλειστικά για μαγείρεμα. Ένα μέρος για να συγκεντρωθούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί, είναι ανοιχτό σε όλη την οικογένεια και συχνά και στους φίλους. Από αυτή την άποψη, η κουζίνα είναι ακριβώς όπως ο οικοδεσπότης της: πρακτική, φιλόξενη και γεμάτη ζωή!
Για το λόγο αυτό, οι λάτρεις του κρασιού συχνά επιλέγουν να αποθηκεύουν τα μπουκάλια τους εκεί. Επειδή οι κοινές στιγμές, γύρω από ένα τραπέζι ή σε ένα μπαρ, είναι συνήθως η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δημιουργήσαμε Inspiration

Καθαρές γραμμές, εργονομικές καμπύλες. Η σχεδίαση της σειράς αυτής θεωρείται διαχρονική, ταιριάζει απόλυτα στην κουζίνα σας και παρέχει πρωτοφανή φιλικότητα προς το χρήστη.

Τα τεχνικά στοιχεία είναι κρυμμένα, ο αεραγωγός είναι αόρατος και οι λαβές διακριτικές. Τα μπουκάλια φωτίζονται από απαλό πορτοκαλί φωτισμό και οι ετικέτες των καλύτερων μπουκαλιών σας είναι όμορφα τοποθετημένες στο ράφια. Τα πίσω χειριστήρια αφής του πίνακα ελέγχου δίνουν στην κουζίνα σας μια λεπτή αίσθηση υψηλής τεχνολογίας.

EuroCave-Wine-cabinet-Inspiration-design.jpg

Δεν φτιάχνονται κατά παραγγελία, αλλά σχεδόν.

Η σειρά Inspiration προσαρμόζεται στην κουζίνα σας και στον χώρο στον οποίο είναι εγκατεστημένη.

Μέγεθος XS, S, M ή L, προσφέρει μια επιλογή από τέσσερα μεγέθη ντουλαπιών που μπορούν να αποθηκεύσουν 17 - 89 μπουκάλια.

Με πλήρης γυάλινη πόρτα, ή με γυάλινη πόρτα με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι ή συμπαγή πόρτα ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει με την κουζίνα σας, μια ευρεία γκάμα για να εξασφαλίσετε ότι το ψυγείο σας συνδυάζεται άψογα με το υπόλοιπο της κουζίνας σας .

Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εμφανίσετε ή να ανασηκώσετε τα μπουκάλια σας όρθια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, διότι η σειρά αυτή σας επιτρέπει την ελευθερία επιλογής από τρεις διαφορετικούς τύπους ραφιού

Όλα τα μοντέλα της σειράς Inspiration διατίθενται, είτε σε μία θερμοκρασία για ωρίμανση ή σερβίρισμα κρασιού, είτε με πολλαπλές θερμοκρασίες (μόνο μοντέλο S) για σερβίρισμα, είτε 2 θερμοκρασιών (μόνο μοντέλο Μ) με ένα διαμέρισμα για την εξυπηρέτηση του λευκού κρασιού και διαμέρισμα για την εξυπηρέτηση του κόκκινου κρασιού.

EuroCave-Wine-cabinet-Inspiration-modularity.jpg

Απόδοση

Προκειμένου να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, τα ψυγεία κρασιού της σειράς Inspiration είναι εξοπλισμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά,  εσωτερικό αλουμινίου, ενισχυμένη μόνωση, εξωτερική επένδυση υψηλής αντοχής, μοναδικό σχεδιασμό θαλάμου.

Προσφέρει όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για την άριστη ωρίμανση του κρασιού: σταθερή θερμοκρασία, επίπεδα υγρασίας μεταξύ 50 και 80%, σταθερή κυκλοφορία αέρα, γυάλινες πόρτες με εξαιρετικά αποτελεσματικό φιλτράρισμα της υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.), προσφέροντας βέλτιστη μόνωση και προστασία από κραδασμούς.

Το "Main du Sommelier" της EuroCave υποστηρίζει τη συγκράτηση μεμονωμένων φιαλών. Αυτά, μαζί με το μοναδικό σύστημα ραφιών της EuroCave, εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία από τους κραδασμούς.

Επιπλέον, το μοντέλο 2 θερμοκρασιών είναι εφοδιασμένο με σύστημα στεγανοποίησης κενού για να προστατεύει 1 ανοιχτή φιάλη από την οξείδωση για έως και 10 ημέρες (ανάλογα με το κρασί και το τρύγο του).

Και για ακόμα καλύτερη προστασία, τα ψυγεία της σειράς Inspiration διαθέτουν θερμοστάτη ασφαλείας, κλειδαριά και συναγερμοί για να σας προειδοποιήσουν σε περίπτωση βλάβης.

Τεχνολογία EuroCave (μοναδικό σώμα ντουλαπιών)
Προστασία από κραδασμούς
Παρέχει στήριγμα μπουκαλιών Main du Sommelier
1 σύστημα σφράγισης κενού (μοντέλο 2 θερμοκρασίας M)
4 ρυθμιζόμενα πόδια
Anti U.V. τζάμι πόρτας
Κλείδωμα ασφαλείας και συναγερμοί

EuroCave-Wine-cabinet-Inspiration-controlled-temperature.jpg
EuroCave-Wine-cabinet-Inspiration-shelves.jpg

4 μεγέθη

Το μέγεθος XS είναι παρόμοιο με το μέγεθος "εντοιχισμένου φούρνου" και η μέγιστη χωρητικότητα είναι 17 φιάλες *.
Το μέγεθος S είναι παρόμοιο με το μέγεθος "πλυντηρίου" και η μέγιστη χωρητικότητα είναι 30 φιάλες *.
Το μέγεθος M είναι ισοδύναμο με ένα ερμάριο μέσου μεγέθους και η μέγιστη χωρητικότητα του είναι 59 φιάλες *.
Το μέγεθος L ισοδυναμεί με ένα μεγάλο ερμάριο και η μέγιστη χωρητικότητα του είναι 89 φιαλίφιάλεςδια *.


* χωρητικότητα με βάση φιάλες Bordeaux με διάταξη Access Pack ή Premium Pack

EuroCave-Wine-cabinet-Inspiration-sizes-doors.jpg
 

Μπορείτε να κατεβάσετε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές από εδώ (ΕΝ)
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιο προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες σας