Ψυγεία κρασιών που ταιριάζουν στον χώρο σας

Οι διαστάσεις των ψυγείων της σειράς Compact τους επιτρέπουν να προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους. Η έκδοση τύπου "flush-fitting", ταιριάζει απόλυτα στην κουζίνα σας. Το μπροστινό σύστημα εξαερισμού  στη βάση του θαλάμου * διαθέτει αεραγωγό έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε επιπλέον τρύπες στον πάγκο εργασίας σας.

 
EuroCave-Cave-a-vin-Compact-Espace-CMS-imgIllust.jpg

Δύο λειτουργίες: ωρίμανση ή σερβίρισμα

Ως συντηρητές μονής θερμοκρασίας, προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα με ένα φυσικό κελάρι και διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία 10 - 14 ° C.

Στην έκδοση πολλαπλών θερμοκρασιών σερβιρίσματος, μπορούμε να αποθηκεύσουμε κόκκινα, ροζέ και λευκά κρασιά σε ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος, όλα μέσα στο ίδιο ψυγείο. Αυτή η περιοχή βασίζεται σε ένα σύστημα στο οποίο οι θερμοκρασίες κλιμακώνονται από 7 - 21 ° C και καλύπτουν έως και 10 ζώνες θερμοκρασίας

Είτε πρόκειται για σαλόνι, είτε για κουζίνα, η σειρά Pure έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου και ένα σχέδιο που είναι τόσο εκλεπτυσμένο όσο και σύγχρονο. Η έκδοση Premium προσφέρεται με λωρίδα φωτισμού, η οποία περιβάλλει ολόκληρο το περίβλημα με ένα προστατευτικό κεχριμπαρί φωτοστέφανο, καθώς και εσωτερικό εξοπλισμό νέας γενιάς, καθιστώντας την εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

EuroCave-wine-cabinet-Compact-FG-built-in-kitchen-CMS.jpg

Μπορείτε να κατεβάσετε ενδεικτικές τεχνικές προδιαγραφές από εδώ (ΕΝ)
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιο προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες σας