Δημιουργείστε το κελάρι σας, στα μέτρα σας

Η Eurocave προσφέρει 2 προτάσεις για το κελάρι σας, τη Modulothèque με κύριο υλικό το ξύλο και το Modulosteel με κυρίαρχο υλικό το μέταλλο. Και στις 2 περιπτώσεις οι ευελιξία των συστημάτων μας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούμε σε κάθε χώρο και κάθε ανάγκη.

modulotheque-rangement-modulable-en-chene-massif-pour-le-vin (1).jpg

Η Modulothèque είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή αποθήκευση των κρασιών σας, είτε σε ένα φυσικό κελάρι είτε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο.


Ο πρωτότυπος και καινοτόμος σχεδιασμός του βασίζεται στη συναρμολόγηση διαφόρων ενοτήτων για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου συστήματος αποθήκευσης.
Η Modulothèque είναι προσαρμόσιμη βάση για κρασί και μπορεί να προστεθεί καθώς αυξάνεται η συλλογή κρασιού σας.

modulosteel-wine-cellar-modular-and-contemporary-storage-concept (1).jpg

Το Modulosteel από το EuroCave αποτελείται από εύχρηστες μονάδες που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Η χαλύβδινη δομή τoyς έχει καθαρές, μοντέρνες γραμμές που της προσδίδουν ένα στυλ σύγχρονης αισθητικής.

Προσαρμόσιμο, το Modulosteel μπορεί να συναρμολογηθεί σε ατελείωτες διαδρομές χάρη στις μονάδες που είναι προσαρτημένες σε κάθε άλλη πλευρά δίπλα. Προσαρμόζεται επίσης σε χαμηλές ή τοξωτές οροφές!

Οι μονάδες είναι τώρα διαθέσιμες σε 2 πλάτη: 520 και 720 mm. Η μικρότερη μονάδα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μικρούς χώρους και να βελτιστοποιείτε την αποθήκευση των φιαλών.

Επιπλέον, τα συρόμενα ράφια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποθηκεύουν τις ξύλινες συσκευασίες των κρασιών σας.

Ρυθμιστές κελαριών

cellar-conditioners-less-than-50m3.jpg

Η σειρά Inoa σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε τις βέλτιστες συνθήκες ωρίμανσης κρασιού σε χώρους μέχρι 50m2. Είναι η πιο ήσυχη γκάμα κλιματιστικών που διατίθεται στην αγορά. Συνδυάζει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και αισθητικό φινίρισμα.
Αυτό που μας προσφέρει είναι:
- Διατήρηση σταθερής θερμοκρασία κατάλληλη για την αποτελεσματική ωρίμανση του κρασιού
- Βέλτιστες συνθήκες ωρίμανσης για μεγάλο όγκο φιαλών
- Ευχάριστη ατμόσφαιρά για εσάς

Μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον υλικό:
Modulothèque
Modulosteel
Inoa

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε τη λύση στα μέτρα σας